uptrend online
Selamat Datang Ke Laman Utama
uptrendonline
I walk the talk.....
Rahsia Buat Duit Online Paling Mudah Pernah Dicipta KhUntuk Orang Baru Kenal Internet |

Maklumat terkini sila layari blog ini

Untuk mulakan bisnes online
selain memiliki set desktop lengkap
dengan sambungan internet, anda perlu
memiliki 4 elemen berikut?


Pakej Produk Yang Hangat
Website Jualan yang menarik
Sistem Autoresponder yang pantas
Kaedah Promosi Website yang berkesan

hanya di uptrendonline

TANPA perlu jumpa
TANPA perlu merayu
TANPA perlu memburu
TANPA perlu memandu
TANPA keluar malam
TANPA perlu belanja


Kenapa Saya Pilih Bisnes MLM

(Berdasarkan fakta dari kajian, MLM adalah jawapan kepada begitu banyak masalah besar kehidupan.
MLM juga paling ramai melahirkan jutawan. Uptrend sendiri telah berjaya melahirkan 50 jutawan dalam masa 4 tahun sahaja. Unbelievable ? Believe it !)


1. Saya jadi terbeban dan jemu dengan kehidupan yang dikelilingi hutang . Hutang rumah. Hutang kereta. Hutang Kad Kredit. Hutang Perabot. Hutang Barangan elektrik. Hutang Agensi Kerajaan dan pelbagai jenis hutang lain yang begitu memeningkan. Nasib baik tak ada hutang Along. Alhamdulillah makan pun tak adalah sampai buka akaun buku 555.
Beban hutang merosakkan kualiti kehidupan saya sekian lama. Saya hidup dalam ketakutan. Takut dengan bayang-bayang sendiri...andaikata saya mati hari ini...apa akan jadi dengan anak isteri saya. Apa yang saya ada untuk diwariskan kepada mereka untuk kelangsungan hidup mereka? Satu-satunya yang saya miliki untuk diwariskan hanyalah beban hutang....mudah2an fenomena ini tidak berlaku ke atas saya.

2. Saya pernah kerja makan gaji. Dah puas atur kompeni. Dari insurance, masuk bank terus sampai ke Industri Teknologi Tinggi. Kompeni makin besar, makin gah saya juga akhirnya yang rebah. Hampir 20 tahun menjadi hamba kepada berbagai jenis boss yang meloyakan...saya hidup dalam keadaan  JOB ! You know what? Just Over Broke !

3. Saya pernah berniaga cara lama, cara biasa, cara yang menjadi tradisi, cara yang sudah menjadi budaya niaga kita sejak sekian lama (cara "conventional" kata orang kampung saya) . Meniaga Kedai Makan. Dari awal subuh membawa ke malam. Sibuk tak berhenti. Letih badan tak usah cakap lagi, tapi hasilnya hanya sekadar cukup untuk rolling balik besok pagi saja. Mana boleh jadi kalau macam ni...? Tak ada ke cara lain yang lebih smart untuk buat duit nak hidup senang?

4. Saya terkilan dan kecewa kerana tidak sempat melakukan yang sepatutnya untuk membalas jasa kedua orang tua saya semasa hayat mereka masih ada. Jasa mereka telalu besar untuk dikenang....terlalu besar....
Kini kedua2nya telah pergi buat selamanya dan tidak sempat menjamah sedikit pun hasil usaha saya. Pun begitu saya tetap menaruh harapan untuk terus berbakti kepada keduanya walau mereka sudah di alam baqa. Inilah perlambangan kasih sayang saya kepada keduanya yang tak kunjung padam hingga ke akhir nafas saya. Mudah2an Allah membuka ruang yang lebih luas untuk saya terus menabur bakti kepada mereka.

5. Saya ni sudah pertengahan umur. Bukan orang muda lagi dah. Rakan2 sebaya saya ramai yang sudah menjadi orang bergelar, dengan YBnya, Dato'nya, dengan Doktornya dan dengan Profnya. Tapi saya masih tidak mencapai kejayaan signifikan yang boleh dibanggakan dalam hidup saya.
Mana boleh jadi kalau macam ni. Bukankah jalan rezeki itu pelbagai? Tuhan memberi ruang, bisnes ini ciptakan peluang, kenapa saya tak nak rebut peluang ini. Sampai bila nak jadi pemerhati aje...orang lain hari2 buat duit, makin hari makin kaya. Tak ada rasa cemburu ke?
Biar saya mencemburui mereka, asal saya tidak dengki dengan mereka.

6. Saya tak punya banyak wang . Saya juga tak ada banyak masa terluang. Sebab asyik kerja macam nak gila. Nak bawa anak isteri melancung makan angin dalam negeri pun fikir berkali-kali. Tioman pun tak pernah jejak. Perhentian pun tak pernah sampai. Langkawi pun setakat tengok kat TV saja. Tak berpeluang menikmati keindahan dunia ciptaan Tuhan. Di mana nikmat kehidupan. Kerja tak berenti tapi mana duitnya.....mana masanya untuk menikmati kehidupan.

7. Saya pun nak merasa senang juga dalam kehidupan ini. Kalau saya ada duit macam2 saya boleh buat, Boleh tolong orang susah, boleh berbakti dengan anak2 yatim, boleh sumbang pada rumah2 kebajikan, boleh sumbang pada pondok2 pengajian agama, boleh cantikkan surau di tempat saya, boleh sumbang pada mesjid, boleh buat umrah, boleh naik haji, makan angin keluar negeri bawa anak isteri bersama tak salah kan? Kalau tak ada duit setakat berangan sajalah. Tambah2 pula kalau tak berani dan tak mau buat apa2 . Tak mahu berusaha dan mengambil peluang yang datang. Kalau tak berani berkorban sikit tak payahlah mengharapkan keajaiban berlaku. Nak buat bisness ini pun mesti ada sikit duit dalam saku. Kalau tidak......mau sembang apa???

8. Saya pun ada impian. Nak juga saya ada rumah besar, laman besar, kereta besar, swimming pool , ada air terjun dalam taman tepi banglo hidup happy ada duit, ada masa untuk menikmati kehidupan. Salahkah saya pasang impian begitu? Apa saya tak boleh capai ke? Jawabnya Ya...Tidak Mungkin ! jika sekadar berangan kosong dan bermimpi disiang hari. Kalau usaha betul2 dan kena dengan caranya nescaya Allah izinkan kenapa tidak ?. Saya sedang berusaha ke arah itu. Ayuh marilah kita buat sama-sama. Kalau tak reti tanyalah pada yang lebih arif. Carilah mentor. Saya bersedia pikul tanggungjawab melatih anda. Kalaulah saya tak cukup ilmu dan persediaan cara bekerja yang betul dalam bisness ini, anda fikir saya berani memasarkan peluang ini sampai ke tahap ini? Kepada anda yang positif inilah satu2nya peluang terbaik yang datang dalam hidup anda.

Jika tak ada satu pun dari 8 perkara di atas yang
relevan dengan kehidupan
anda, maka anda bukanlah
orang yang patut meneruskan bacaan.

Sila klik keluar sekarang!
Keluar

Jika ada laluan mudah, mengapa semak dan duri
masih mahu diredah?

Usah mengundang mimpi ngeri


1. Dah berpuluh tahun kenal MLM tapi habuk pun tarak ! Saya mula cebur diri dengan MLM sejak tahun 1980 semasa zaman pelajar. Waktu tu produk sabun tengah top. Saya jual dekat rakan -rakan di kolej kediaman pelajar sahaja. Alhamdulillah ada hasilnya dan poket saya selalu berisi. Tapi tak tahan dengan meetingnya yang entah apa2. Upline tak peduli yang kita dah letih  nak mampos seharian kuliah, asal malam jer ajak ke meeting....meeting....meeting. Lama2 saya jadi bosan dan ketihan asyik2 dengar, bercakap dan buat benda yang sama.

2. Saya hanya berjaya megumpulkan kit jualan yang beranika dari syarikat yang juga pelbagai. Sebahagiannya saya dah buang kerana dimakan gegat dan lipas, rosak dan berhabuk. Ada juga yang masih belum dibuka dan masih kelihatan seperti kit baru. Kalau saya cuba mencongak wang yang telah dihabiskan untuk yuran keahlian sahaja pun ...wow...sudah beratus ringgit duit saya lebur.

3. Saya pernah berkejar ke sana ke mari menemui prospek. Letih dan penat bukan kepalang. Mental dan fizikal. Tiap kali sampai dirumah tak pikir benda lain...nak give-up aje.

4. Saya pernah memandu beratus KM semata2 nak bertemu seorang prospek yang kononnya POWER. Rugi kalau terlepas. Rupanya hampeh !!! Hasilnya..ayam terlepas tangan bau tahi.....frust bukan main....

 5. Saya pernah membuat table talk  sampai letih sebab banyak prospek hatta tak ada table sambil bertinggung pun saya belasah juga...ada hasil tapi tak berbaloi. Duit kopi yang say keluar lebih dari komisyen dapat. Kesian dekat upline saya yang kena sponsor sup ekor........

6. Saya pernah memandu memasuki lorong dan jalan kampung dalam kegelapan malam, hujan lebat guruh berdentum dengan kilat lagi sabung menyabung cuba menjejaki prospek. Nun jauh dari  pagar rumah kampung dapat dilihat lampu baru dipadamkan. Sampai dilaman rumah salam diberi tapi senyap dan sunyi pintu tak dibuka. Macam tak de orang aje...... Maklumlah hujan........Hasilnya balek tangan kosong dan besoknya dapat selesema...

7. Saya pernah menghabiskan lebih 3 jam memberikan penjelasan (table talk la tu...) dengan  baik punya prospek di kedai kopi , dengan penuh bersemangat dan point yang  padat sekali.  Apa tidaknya, soalan2 yang dikemukakan sangatlah pro dan relevant gila babi punya. At the end of the session, dengan penuh selamba dia kata..."bagi I sikit masa....nak kena tanya wife I dulu...." pheww......berdesing telinga dengan jawapan dari Mr Pro lagi macho tu. Teh tarik yang bercawan2  dah dibedal tu saya rasa macam tak ikhlas aje.... apelah punya hamba Allah...bagilah jawapan pakai ayat lain sikit....

8. Kecewa dengan program2 MLM yang pernah saya sertai...saya pernah jadi fobia dengan Network Marketing. Bila ada orang bercakap tentang produk baru atau syarikat baru terhangat dipasaran berkonsepkan MLM maka datanglah balek badi saya.....mesti saya tolak mentah2 punyer..... saya cakap duit yang saya ada pun ngam2 aje simpan buat beli susu anak . Akhirnya tukang kempen pun hilang mood tak jadi sembang panjang...sebab saya dah kasi point pembunuh dan terus tunjukkan pintu dekat dia. Memanglah tak patut sangat.....kenapa sampai jadi macam tu....?

9. Puncak dan noktah kepada  segala kebodohan, saya mula berjinak2 dengan dakyah Skim Pelaburan Internet. Tak payah buar kejer untung luar biasa. Ayat-ayat power yang dipakai dalam kempen2 mereka cukup memukau orang yang sedang kecewa dan berada dipersimpangan dilema. Program Money Makers ketika itu cukup panas, bukan local tapi global punyer. Terbang juga dekat 2 ribu duit saya. Nasib baik datang kesedaran hasil kaji dan selidik sendiri menerusi internet. Lepas tu taubat tak nak dekat dah dengan skim2 gila ni semua.

10. Lepas terkena sekali tu...saya termenung sambil minda diasah mencari punca di mana silapnya. Apa yang menghalang saya dari berjaya dalam MLM. Saya telah memperuntukkan segala yang diperlukan untuk berjaya dalm business ini. Di mana silapnya hingga saya tak dapat pergi  jauh sedangkan bidang perniagaan MLM menjanjikan segala2nya. Itulah hakikatnya tapi kenapa saya tak dapat capai apa yang saya mahu. Kenapa saya masih tak berjumpa dengan apa yang saya cari. Bingung.......bingung......dibuatnya.


Akhirnya........hari ini....
Keajaiban didatangkan kepada saya.
Mungkin berupa ganjaran atas kesengsaraan masa silam.


Marilah kita secara jujurnya mengakui bahawa bisnes MLM secara tradisi amatlah perit dan mencabar. Membuat panggilan dan mengatur pertemuan dengan prospek setiap hari bukanlah sesuatu yang menyeronokkan.  Selain mematahkan semangat anda, ia juga boleh mengosongkan poket anda. Andaikata anda tidak punya kekuatan dalaman yang luarbiasa untuk bertahan sehingga melepasi dugaan peringkat awal ini, nescaya anda akan kecundang.  Saya bukan menafi kebolehan anda dengan mengatakan anda tidak mampu melakukannya. Saya katakan kebanyakan orang sememangnya tidak mampu.
Inilah golongan yang akan mati sebelum berjuang ataupun mati di perjalanan sebelum berjaya mencapai matlamat sebenar. Sejujurnya saya katakan saya adalah salah seorang dari golongan ini. Noktah.
Terdorong dari kegagalan masa lalu, saya telah menemui jawaban kepada punca mengapa lebih 90% usahawan MLM gagal. Jika sekarang saya katakan bahawa, kaedah pemasaran saya mampu menjana pendapatan dan kejayaan yang sama hebatnya berbanding kaedah terhebat cara tradisi, tidak inginkah anda mencubanya?
Perbezaan besarnya, kaedah saya tidak memerlukan anda keluar meninggalkan rumah, malahan berpeluang jana pendapatan lumayan dari keselesaan bilik anda sahaja. Apa pilihan lebih baik yang anda boleh fikirkan?

Anda berhak tahu bahawasanya lebih 95% penggiat MLM kecundang pada peringkat 3 bulan pertama penglibatan mereka? Bukankah ini suatu fenomena yang menakutkan?  Anda terpaksa terima hakikat pula bahawasanya baki 5% lagi yang berjaya melepasi laluan sukar selepas 3 bulan akan terus mara sebagai wira MLM. Mereka inilah yang mendominasi pasaran sebagai Jutawan2 MLM.

Jadi kenapa perlu berfikir hal yang bukan2. Masalah sebenar telah saya nyatakan melalui statistik yang diakui sehingga peringkat global. Yang jelas, tembok penghalang besar diperingkt 3 bulan pertama harus diruntuhkan dahulu sebelum kita boleh bercakap tentang kejayaan MLM. Mimpi ngeri hilang masa, hilang duit, hilang kawan, hilang sabar , hilang kualiti keluarga, patah semangat dan mati perjuangan harus ditangani terlebih dahulu.

Inilah masalah besar yang perlu mendapat perhatian dan diberikan jawaban menanganinya. Inilah sebabnya juga saya ingin berkongsi bersama anda kaedah pemasaran online yang saya temui ini. Anda perlu yakin, kaedah online ini bakal merubah segala tanggapan menakutkan tentang MLM terutama mengenai pengalaman pahit getir diperingkat awal penglibatan. Anda tidak perlu risau lagi untuk bangun semula jika pernah kecundang sebelum ini. Kepada yang belum pernah terlibat dengan MLM, anda berpeluang mencipta kejayaan dengan langkah yang betul dari peringkat mula lagi. Tahniah kepada anda yang bijaksana memilih kaedah  UptrendOnline yang akan saya perkenalkan sebentar lagi.



Masa tidak cemburu dengan anda, malahan tidak mempedulikan anda.
Lambat bertindak, berputih matalah.
Jika anda ingin bermanja2, ingin
dipujuk, dibelai dan dirayu,
maaf, di sini bukanlah tempatnya.
Laman ini hanya
memperkatakan fakta, sama2 menilai
kualiti hidup kita
dan menawarkan peluang
merubah kehidupan dengan
kesungguhan,
semangat kental dan bulat tekad



Beli salah satu dari 4 pakej yang ditawarkan iaitu
Bronze, Silver, Gold dan Platinum.



b
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Bronze
VPP + Lumiglow + IBS
Modal = RM532

Kenalkan minima 2 rakan

Potensi Pendapatan Harian: RM684

PotensiPendapatanBulanan: RM20,000




b
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Silver
VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp + IBS

Modal = RM1444

Kenalkan minima 4 rakan

Potensi Pendapatan Harian:  RM2,052

Potensi Pendapatan Bulanan: RM61,560




g
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Gold
VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp +
 X’sotika + HealUp + SBW + IBS

Modal = RM2356

Kenalkan minima 6 rakan

Potensi Pendapatan Harian: RM3,420

Potensi Pendapatan Bulanan RM102,600




p
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Platinum
VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp
+ X’sotika + HealUp + SBW + Clensup + IBS
Modal = RM3268

Kenalkan minima 8 rakan

Potensi Pendapatan Harian:RM4,788

Potensi Pendapatan Bulanan RM143,640




Kaedah Bayaran Utama

Kini, anda tidak perlu memandu ke bank lagi...
online banking 1

online local banking


Nama Bank: Maybank

Nama Pemegang Akaun: Norsiah Mohd Salleh
     No Akaun:
152031433764


Penting :
Jika anda membuat pembayaran melalui perbankan online, sila isikan
norsiahyusri<at>yahoo.com
(gantikan <at> dengan @ pada ruang
3rd party e-mail address
untuk memudahkan kami membuat pengesahan.
Sila lihat contoh di bawah:

66
pengesahan bayaran
Sila telefon no 019-4748510 untuk mengesahkan bayaran anda.




Belum Faham?
Teruskan bacaan

bar

Siapa Lagi Ingin Menjana
RM20,000 Sebulan
Selepas 90 Hari,
Pecat Boss Anda dan
Atur Sendiri Masa Depan Kewangan Anda.....


(Walau Anda Buta Komputer Dan Tidak Pernah Buat Duit Di Internet Walau Satu Sen Pun?)

Apabila Anda Berkata Ya! Kepada Peluang Ini, Anda Akan Didedahkan Dengan Satu Rahsia Besar Yang Mampu Merubah Kehidupan Anda.....Dengan Izin Allah!

Bagaimana menghasilkan RM684 sehari
secara berterusan selepas 90 hari dengan hanya
bermodalkan RM500 (sekali sahaja).



Setiap orang miliki impian,
Nak jadi kaya. Nak jadi jutawan.Nak pakai kereta besar. Nak ada rumah besar.
Nak melancung ke seluruh pelusuk dunia. Nak menyumbang kepada orang miskin &
anak yatim. Nak menderma kepada tabung membina surau dan mesjid.

Nak hantar ibu bapa menunaikan haji. Nak menyumbang setiap bulan secara berterusan
kepada kedua ibu bapa sebgai tanda mengenang jasa. Kebanyakan memilih sistem MLM
sebagai kaedah menjana kekayaan.
Malangnya impian itu tidak tercapai. Ramai yang
kecundang dalam tempoh tidak sampai pun 6 bulan.
Apalah faktor penghalang yang memusnahkan impian kebanyakan orang.
Kita sudah temui jawabannya.

Inilah 6 faktor pemusnah impian !
.
1. Salah memilih platform/syarikat
2. Sistem yang rumit sukar ditiru
3. Tewas dengan penolakan bertubi2
4. Kecundang dengan cabaran getir 3 bulan pertama.
5. Putus modal tanpa hasil
6. Putus asa & "mati"

Satu2nya cara capai impian.Hapuskan semua 6 faktor pemusnah tersebut ! 
Mari gunakan sistem
UptrendOnline. Realisasikan impian anda tanpa perlu mengorbankan  keselesaan anda.

1. Mengenalpasti platform/syarikat terbaik untuk anda.
2. Guna sistem yang rengkas dan mudah ditiru.
3. Tidak perlu hirau dengan penolakan.
4. Gagah dan mampu mengalahkan dugaan 3 bulan pertama.
5. Keluar modal hanya untuk hasil yang pasti.
6. Tidak takut gagal, kerja smart tanpa tekanan.

Apa akan jadi setelah 6 faktor pemusnah impian dapat dihapuskan?
Jawabannya ....inilah dia....Impian anda bertukar jadi realiti!

b
Realisasikan impian anda
c
Realisasikan impian anda!
c
Realisasikan impian anda!
p
Realisasikan impian anda!
f


Kenapa Saya Pilih Bisnes MLM
(Berdasarkan fakta dari kajian, MLM adalah jawapan kepada begitu banyak masalah besar kehidupan.
MLM juga paling ramai melahirkan jutawan. Uptrend sendiri telah berjaya melahirkan 50 jutawan dalam masa 4 tahun sahaja. Unbelievable ? Believe it !)


1. Saya jadi terbeban dan jemu dengan kehidupan yang dikelilingi hutang . Hutang rumah. Hutang kereta. Hutang Kad Kredit. Hutang Perabot. Hutang Barangan elektrik. Hutang Agensi Kerajaan dan pelbagai jenis hutang lain yang begitu memeningkan. Nasib baik tak ada hutang Along. Alhamdulillah makan pun tak adalah sampai buka akaun buku 555.
Beban hutang merosakkan kualiti kehidupan saya sekian lama. Saya hidup dalam ketakutan. Takut dengan bayang-bayang sendiri...andaikata saya mati hari ini...apa akan jadi dengan anak isteri saya. Apa yang saya ada untuk diwariskan kepada mereka untuk kelangsungan hidup mereka? Satu-satunya yang saya miliki untuk diwariskan hanyalah beban hutang....mudah2an fenomena ini tidak berlaku ke atas saya.

2. Saya pernah kerja makan gaji. Dah puas atur kompeni. Dari insurance, masuk bank terus sampai ke Industri Teknologi Tinggi. Kompeni makin besar, makin gah saya juga akhirnya yang rebah. Hampir 20 tahun menjadi hamba kepada berbagai jenis boss yang meloyakan...saya hidup dalam keadaan  JOB ! You know what? Just Over Broke !

3. Saya pernah berniaga cara lama, cara biasa, cara yang menjadi tradisi, cara yang sudah menjadi budaya niaga kita sejak sekian lama (cara "conventional" kata orang kampung saya) . Meniaga Kedai Makan. Dari awal subuh membawa ke malam. Sibuk tak berhenti. Letih badan tak usah cakap lagi, tapi hasilnya hanya sekadar cukup untuk rolling balik besok pagi saja. Mana boleh jadi kalau macam ni...? Tak ada ke cara lain yang lebih smart untuk buat duit nak hidup senang?

4. Saya terkilan dan kecewa kerana tidak sempat melakukan yang sepatutnya untuk membalas jasa kedua orang tua saya semasa hayat mereka masih ada. Jasa mereka telalu besar untuk dikenang....terlalu besar....
Kini kedua2nya telah pergi buat selamanya dan tidak sempat menjamah sedikit pun hasil usaha saya. Pun begitu saya tetap menaruh harapan untuk terus berbakti kepada keduanya walau mereka sudah di alam baqa. Inilah perlambangan kasih sayang saya kepada keduanya yang tak kunjung padam hingga ke akhir nafas saya. Mudah2an Allah membuka ruang yang lebih luas untuk saya terus menabur bakti kepada mereka.

5. Saya ni sudah pertengahan umur. Bukan orang muda lagi dah. Rakan2 sebaya saya ramai yang sudah menjadi orang bergelar, dengan YBnya, Dato'nya, dengan Doktornya dan dengan Profnya. Tapi saya masih tidak mencapai kejayaan signifikan yang boleh dibanggakan dalam hidup saya.
Mana boleh jadi kalau macam ni. Bukankah jalan rezeki itu pelbagai? Tuhan memberi ruang, bisnes ini ciptakan peluang, kenapa saya tak nak rebut peluang ini. Sampai bila nak jadi pemerhati aje...orang lain hari2 buat duit, makin hari makin kaya. Tak ada rasa cemburu ke?
Biar saya mencemburui mereka, asal saya tidak dengki dengan mereka.

6. Saya tak punya banyak wang . Saya juga tak ada banyak masa terluang. Sebab asyik kerja macam nak gila. Nak bawa anak isteri melancung makan angin dalam negeri pun fikir berkali-kali. Tioman pun tak pernah jejak. Perhentian pun tak pernah sampai. Langkawi pun setakat tengok kat TV saja. Tak berpeluang menikmati keindahan dunia ciptaan Tuhan. Di mana nikmat kehidupan. Kerja tak berenti tapi mana duitnya.....mana masanya untuk menikmati kehidupan.

7. Saya pun nak merasa senang juga dalam kehidupan ini. Kalau saya ada duit macam2 saya boleh buat, Boleh tolong orang susah, boleh berbakti dengan anak2 yatim, boleh sumbang pada rumah2 kebajikan, boleh sumbang pada pondok2 pengajian agama, boleh cantikkan surau di tempat saya, boleh sumbang pada mesjid, boleh buat umrah, boleh naik haji, makan angin keluar negeri bawa anak isteri bersama tak salah kan? Kalau tak ada duit setakat berangan sajalah. Tambah2 pula kalau tak berani dan tak mau buat apa2 . Tak mahu berusaha dan mengambil peluang yang datang. Kalau tak berani berkorban sikit tak payahlah mengharapkan keajaiban berlaku. Nak buat bisness ini pun mesti ada sikit duit dalam saku. Kalau tidak......mau sembang apa???

8. Saya pun ada impian. Nak juga saya ada rumah besar, laman besar, kereta besar, swimming pool , ada air terjun dalam taman tepi banglo hidup happy ada duit, ada masa untuk menikmati kehidupan. Salahkah saya pasang impian begitu? Apa saya tak boleh capai ke? Jawabnya Ya...Tidak Mungkin ! jika sekadar berangan kosong dan bermimpi disiang hari. Kalau usaha betul2 dan kena dengan caranya nescaya Allah izinkan kenapa tidak ?. Saya sedang berusaha ke arah itu. Ayuh marilah kita buat sama-sama. Kalau tak reti tanyalah pada yang lebih arif. Carilah mentor. Saya bersedia pikul tanggungjawab melatih anda. Kalaulah saya tak cukup ilmu dan persediaan cara bekerja yang betul dalam bisness ini, anda fikir saya berani memasarkan peluang ini sampai ke tahap ini? Kepada anda yang positif inilah satu2nya peluang terbaik yang datang dalam hidup anda.
Copyright 2008 UptrendOnline.com. All rights reserved



Anda perlu setuju dengan saya. Menjalankan bisnes MLM secara tradisi amatlah memenatkan. Belanja yang  dikeluarkan untuk bertemu prospek saban hari bukan kecil jumlahnya. Masa yang dilaburkan, termasuk masa istirehat, masa untuk bersama keluarga, hatta masa tidur yang dikorbankan bukan sedikit. Semua itu besar nilainya. Terpaksa berdepan dengan prospek yang ego dan menerima penolakan bertubi2 merupakan pengalaman pahit dan pedih terpaksa ditelan saban hari. Berbaloikah pulangan yang kita dapat.
Ini kisah benar saya yang ingin dikongsi. Hayatilah kepedihan yang telah saya sendiri alami. Selepas ini saya kongsikan pula kaedah penawar yang saya miliki . Rahsia Besar ini saya perolehi selepas melalui segala kepahitan dan kepayahan buat MLM secara tradisi. Sebelum itu, lihat ini dulu.



Kenali Uptrend

logo
Your Link To The Top

Uptrend Network Sdn Bhd (Uptrend) adalah sebuah syarikat berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung, AJL931489. Merupakan sebuah syarikat rangkaian siber berkonsepkan e-dagang yang mempunyai potensi pasaran yang amat luas. Uptrend mempunyai tenaga pengurusan yang berpengalaman serta mempunyai rangkaian produk yang berkualiti dan halal. Program ini menawarkan dua sumber pendapatan, iaitu pendapatan secara harian melalui Pelan A dan pendapatan secara bulanan melalui Pelan B. Saya adalah usahawan e-dagang Uptrend sedang mencari rakan niaga di kalangan mereka yang sedang mencari peluang.

Klik Di Logo Uptrend di atas untuk lawati Laman Web Uptrend.
Sila dapatkan sebanyak mungkin informasi dari laman ini. Anda tentunya boleh menilai sendiri kebenaran
apa yang saya perkatakan sebelum ini tentang Uptrend. Peduli apa pada nama Uptrend. Lihat pada peluang membina masa depan yang ditawarkannya. Jangan stereotype secara membuta tuli sehingga kita menolak peluang besar yang datang. Peluang yang datang hanya sekali dalam hidup. Melepaskan peluang ini bererti menolak tuah. menolak peluang untuk untuk merubah kehidupan. Kalau sudah 50 jutawan dilahirkan dalam tempoh kurang  dari 4 tahun,  apa lagi yang hendak dipertikaikan  keberkesanan sistem pemasaran Uptrend. Kalau Uptrend menawarkan peluang untuk anda jadi seorang jutawan, haruskah anda menolaknya? Haruskah anda sekadar melihat orang buat duit hari2 sedangkan anda asyik buat alasan. Kalau takut bertindak jangan harap hidup akan berubah. Kalau takut keluar modal, jangan sembang pasal bisnes. Kalau takut rugi jangan harap nak untung. Sudah2 lah tu...sudah terlalu banyak masa kita persia2kan mencari, mencuba dan gagal. Kini yang terbaik sudah didepan mata. Kaedah melaksana sudah ada. Tak perlu mengeluarkan peluh dan airmata, hanya sedikit kuasa ilmu dan akal. Langkah melaksana pula akan diajar langkah demi langkah.
Nah! apa lagi yang anda cari?

Jika jalan mudah yang anda cari untuk senang, maafkan saya, di sini bukan tempatnya. Saya bukanlah orangnya. Anda boleh tinggalkan laman web ini kerana saya tidak boleh membantu anda. Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Saya tidak menjanjikan yang bulat datang menggolek . Dapat hasil tanpa buat kerja , tidak samasekali. Maaflah jika saya agak terlalu berterus-terang dalam hal ini. Biarlah saya membuat anda sedikit kecil hati dengan menyatakan yang benar daripada membuat anda rasa teraniaya setelah anda menyertai bisnes ini kemudian mendapati anda tidak berjumpa jalan mudah yang dicari. Daripada anda masuk untuk mati begitu sahaja lebih baik baik simpan duit anda buat beli susu dan lampin anak. Ingat, saya hanya menyampaikan peluang beriring fakta dan bukti. Bukti kukuh yang tidak mungkin dapat disangkal oleh orang jujur, lainlah jika orang itu munafik suka menidakkan yang benar dan suka berpura2.
Saya menawarkan peluang. Peluang yang saya nampak dan terus saya rebut selepas sekian lama saya mengkaji dan meneliti. Akhirnya tergerak hati dan terbakar keinginan saya untuk melibatkan diri secara serius dalam bisnes ini. Walaupun saya telah terkebelakang  hampir 4 bulan selama tempoh saya mengkaji peluang ini. Itulah satu kesilapan yang telah saya lakukan dan saya telah membayar harga yang mahal untuknya. Kehilangan peluang pendapatan selama 4 bulan...itulah  harganya. Tetapi saya tebus kesilapan itu dengan dengan membeli Pakej Platinum (Apa bendanya tu....nanti anda tahu) yang bakal menebus setiap ringgit yang telah saya sia2kan itu. Jadi saya mengingatkan anda, jangan ulangi kesilapan seperti telah saya lakukan. Jangan tunggu terlalu lama untuk buat keputusan. Anda masuk dan jalankan sahaja perniagaan yang jujur dan  amat luarbiasa ini. Apa perlu mengkaji. Pakar2 syarikat telah melakukan kerja2 mengkaji dan menguji dengan cemerlang melibatkan perbelanjaan jutaan ringgit. Kita siapa? Layakkah kita nak mempertikaikan pelan perniagaan yang begitu akademik dan rumit. Serahkan saja dan percayalah pada orang yang lebih tahu dan pakar dalam bidang mereka. Marilah kita cari duit dan bina kekayaan dari hasil usaha kita yang jujur dan bersih.

Rangkaian Global Uptrend

X

Aktiviti bertaraf global meliputi Malaysia, Singapura, Indonesia,
Brunei, Thailand, Filipina, India dan Hong Kong.

Awas! Jangan sampai anda pening dengan maklumat yang begitu banyak dalam laman web Uptrend. Anda tidak perlu faham segala2nya sebelum bermula. Layari laman web Uptrend untuk dapat informasi sahaja. Cukup kalau saya katakan peluang terbaik kini sudah di depan mata. Anda jangan bertangguh lagi. Anda tak perlu risau kalau belum begitu faham. Ilmu boleh ditambah sepanjang masa. Yang penting, bila kita bermula. Sila kembali semula ke laman ini untuk memulakan langkah ke alam perniagaan online anda. . Laman web UptrendOnline.com ini adalah landasan terbaik untuk anda memulakan bisnes Uptrend secara online.

Plan Pemasaran Uptrend
Biarlah saya berterus terang saja, walaupun terpaksa membuat anda sedikit kecil hati. Jika anda mengharapkan penjelasan yang terlalu terperinci tentang mekanisma plan pemasaran Uptrend, maaf saya tidak dapat melakukannya dalam laman web ini. Saya cuba menerangkan konsep asas bisnes ini yang telah terbukti cemerlang dengan melahirkan lebih 50 orang jutawan dalam tempuh tidak sampai 4 tahun. Bukti apa lagi yang anda mahu? Anda perlu sedar, janganlah cuba menguasai semua ilmu sebelum bermula. Anda juga tidak perlu menjadi pengkaji sistem. Cukuplah pihak syarikat membelanjakan jutaan ringgit melantik pakar2 MLM mengkaji sistem ini. Pakar2 telah mengesahkan sistem ini menyediakan peluang mencipta kejayaan dan kekayaan. . Jangan risau jika anda sedikit pening dalam cuba memahami sistem ini. Saya pun alami hal yang sama. Bila saya tanya pada jutawan2 Uptrend yang sempat saya temui, mereka juga mengatakan hal yang sama. Pening dan kelabu asap pada mulanya. Tetapi mereka punya kekuatan jiwa untuk menyahut cabaran dan terus mulakan perniagaan ini. Nasihat mereka, apa yang nak dirisaukan, plan pemasaran Uptrend di kawal oleh sistem komputer yang amat canggih dan efficient telah terbukti lebih 4 tahun berfungsi dengan begitu begitu cemerlang. Oleh itu, ambil tauladan dari mereka yang sudah berjaya, Jangan tunggu hingga anda tahu segala2nya baru bermula. Anda pasti tidak akan ke mana. Sekadar menipu diri sendiri sahaja.Inilah saya bentangkan plan pemasaran hybrid Uptrend

PLAN HYBRID
PLAN A
(Fast Track - Bonus Cepat)
PLAN B
(UniLevel - Pelan Induk)
Plan Penajaan Plan Pengekalan
Pembelian Pakej Sekali Sahaja Pengekalan Jualan Individu 76BV Sebulan
Bonus Harian Bonus Bulanan
Pendapatan Boleh Diwariskan Pendapatan Boleh Diwariskan
Tiada Jualan Ulangan Berasaskan Jualan Ulangan
Kaedah Duplikasi Menggalakkan Penjualan
Pendapatan Lumayan Pelan Pendapatan Berterusan
Sangat Cepat dan Efektif Pendapatan Berdasarkan Saiz Rangkaian dan Peristasi Jualan

  Pakej2 Untuk Dipilih

Status Bil Pakej Produk Bil IBC @ Kedai Maya
dalam Pelan A

(Untuk pengiraan Bonus sahaja)
Jumlah Kos
Gangsa (Bronze)
1 PP
1 GBE
RM  532.00
Perak (Silver)
3 PP
3 GBE
RM1444.00
Emas (Gold)
5 PP
5 GBE
RM2356.00
Platinum (Platinum)
7 PP
7 GBE
RM3268.00
* Harga termasuk yuran pendaftaran.
Sila beri perhatian bahawa bonus anda dalam Pelan A (Bonus Cepat) bergantung kepada bilangan PP yang anda beli.
Dengan setiap IBC, anda dapat mencapai pendapatan maksimum sebanyak RM684.00 dalam masa satu hari bagi Pelan A. Ada banyak pakej produk di dalam jadual di atas, pilihlah mengikut kemahuan anda.

 




















Tidak perlu mempertikaikan sistem bisnes ini dari sudut teknikalnya. Percayalah anda tidak akan mampu faham kesemuanya. Hatta mereka yang sudah bergelar jutawan pada hari ini juga bermula dengan langkah berani dan yakin semata2. Mereka juga tidak faham secara terperinci mekanisma bisnes ini diperingkat awal penglibatan mereka. Malahan sampai kehari ini selepas bergelar jutawan pun, mereka masih melalui proses pembelajaran. Proses ini berlaku secara berterusan. Uptrend ibarat universiti maklumat yang membuka ruang seluas2nya untuk anda menimba ilmu. Tidak timbul soal tidak tahu selagi anda mahu belajar. Peluang ini anda dapat setelah menjadi rakaniaga Uptrend. Adil bukan? Apa perlunya didedahkan segala maklumat secara sekaligus dan mendadak untuk orang yang sekadar nak ambil tahu semata2. Takut untuk buat keputusan dan takut menyahut cabaran. Takut nak ambil peluang. Nasihat saya jika anda takut ambil peluang, tak payahlah nak ambil tahu. Buang masa aje! Jadi tidak relevan samasekali sikap nak tahu segala2nya baru nak mula. Itu hanyalah alasan untuk menyembunyi realiti disebaliknya. Hanya prospek yang berkenaan tahu sebab sebenarnya. Belum cukup duit mungkin salah satu sebabnya. Kalau tak cukup duit tak mengapa, berusaha cari dan cukupkan. Jangan asyik menyusun alasan.


univ

Jangan tunggu sampai anda jadi pakar baru nak mula. Itu menipu diri namanya. Percayalah, anda bertangguh tidak ubah seperti anda sengaja menolak peluang ini. Itulah yang akan terjadi kepada anda. Anda akan terlepas peluang, percayalah.
Walau ditahap mana sekalipun kefahaman anda tentang bisnes ini, anda harus nekad memulakannya sekarang juga. Usah risau kerana proses pembelajaran yang sistematik berlaku sepanjang masa. Join dan buat dulu, nanti anda akan nampak lebih banyak peluang yang menunggu setiap rakaniaga Uptrend.

Kelebihan Uptrend  berbanding syarikat MLM lain
(Saya katakan sekali lagi : Anda sudah jumpa yang terbaik ! Apa lagi yang anda cari?)
  • Pendapatan anda dibayar secara harian dan bulanan.
  • Plan Pemasarannya menggunakan system hybrid, menggabungkan 2 plan iaitu Plan A (Untuk Pendapatan Segera) dan Plan B (Untuk pendapatan jangka panjang).
  • Keuntungan dan potensi pendapatan yang tidak terhad.
  • Syarikat telah melahirkan 50 orang jutawan dalam masa tidak sampai 4 tahun.
  • Perniagaan anda boleh diusahakan 24 jam, semuanya menggunakan internet seperti pendaftaran ahli, pembelian dan jualan produk, pengurusan akaun, pengurusan jaringan anda dan sebagainya.
  • Anda dapat memperbaiki tahap kesihatan anda dan kecantikan diri tanpa was-was dengan menggunakan produk-produk yang berkualiti dan halal.
  • Anda boleh menjalankan perniagaan anda dengan tenang dan penuh keyakinan kerana syarikat UI2U.com merupakan syarikat yang kukuh. Lihat profile syarikat dengan . klik di sini
  • Anda akan dilatih dari segi personal development, pengetahuan asas plan pemasaran syarikat, produk dan sebagainya melalui program latihan yang disediakan khusus oleh pihak syarikat untuk ahli-ahlinya.
  • Kesimpulannya dengan kaedah merekrut yang dipermudahkan ke tahap luarbiasa dipelopori oleh  UptrendOnline.com peluang untuk anda berjaya dalam perniagaan Internet + Networking ini amat cerah.
  • Mereka yang selama ini hanya buat perniagaan ini secra offline pun boleh jadi jutawan dalam masa yang singkat, inikan anda yang menggunakan kedua-dua kaedah.

Anugerah Terbesar Untuk Uptrend
(Peringkat Asia Pacific)
k
Lain2 Anugerah Sila Klik Keris


Contoh Produk Uptrend
k
Lain2 Produk Sila Klik Cawan Kopi

Bisnes Untuk Semua Golongan

dr
Doktor

ust
Cikgu & Ustaz

ust
ustaz

c
cikgu

cik
Bisnes Uptrend untuk sesiapa saja yang tahu menilai peluang.

b




Mereka dah berjaya.... Kita bila lagi?

az
Jutawan Noor Azmi
ca
Multi-Jutawan Cikgu Amir
m
Jutawan Abd Manah

rs
Jutawan/Komposer Rosli Selasih
a
Jutawan ND Lala
k
Jutawan Chairol
a
Jutawan Cikgu Aizan
t
Jutawan Saadiah/Mohd Nizam
hj
Jutawan Tn Hj Rashidi & Jutawan Noor Azmi
b


Selepas Ini Biar Orang Pula Tengok Kejayaan Kita !
Ya ! Kita Beri Masa 90 Hari Untuk Mula Melihat Hasilnya....



Saya belajar pun tak tinggi, boleh ke buat bisnes ni?
Tak mengapa, jangan risau, saya akan tunjukkan langkah demi langkah bagaimana merealisasikan impian anda bersama UptrendOnline. Percayalah, bisnes ini tidak susah untuk dilaksanakan. Jika susah macammana budak tak pass SRP pun boleh buat? Macammana seorang Pengawal Keselamatan boleh jadi jutawan? Macammana Suri Rumah yang pemalu  boleh jadi multi-jutawan.


s
Puan Salina Abdul Hamid - Surirumah Jutawan


Kelebihan Bisnes Online


Tujuan utama saya membuka laman web ini sebenarnya untuk memperkenalkan kaedah menjalankan perniagaan e-commerce ini secara online. Anda faham bila disebut bisnes online di mana sistem yang dicipta menjalankan kerja untuk anda tanpa henti 24 jam sehari sepanjang tahun. Sistem yang tetap bekerja walau ketika anda sedang tidur sekalipun. Berbeza dengan amalan biasa dalam bisnes MLM yang menghendaki anda menjinjing katalog dan barang ke hulu hilir mengejar dan mencari prospek tanpa mengira waktu dan cuaca. Hujan dan panas ditempuh dan diredah. Saya cukup faham bahawa kerja begini amat meletihkan dan membosankan. Ini bukanlah kerja mudah. Menginsafi kesulitan inilah maka saya telah mencipta kaedah membuat promosi dan jualan sekaligus secara online yakni tanpa perlu anda meninggalkan rumah. Lengkap proses jualan hanya dari keselesaan bilik tidur sahaja. Bunyinya seperti terlalu luarbiasa dan sukar bukan?.
Ya ! Sukar dirasa sebab kita masih belum biasa. Minda kita mengatakan sukar dari mula lagi. Hakikatnya, sistem ini amat ringkas dan mudah. Anda sendiri akan terkejut seolah2 tidak percaya anda sendiri sedang menjalankan sistem ini. Memang amat mudah, malahan sistem ini boleh dikuasai oleh sesiapa saja hatta seorang yang buta IT sekalipun. Saya sendiri pun bukanlah pakar IT. Sekadar tahu buka internet sikit-sikit  aja. Cara yang saya gunapakai sudah tentulah boleh diikuti oleh sesiapa saja walau sekolah tak tinggi. Kenapa saya katakan mudah? sebab saya akan beri panduan langkah demi langkah macamana nak buat. Cara bagaimana lagi yang lebih mudah dari panduan langkah demi langkah. Ikan Dolphin pun boleh buat ikut apa yang diarahkan jurulatihnya. Jadi janganlah anggap Internet ni susah . Anggap mudah. Simpan tanggapan ini dalam minda anda. Anda akan dapati benarlah ia amat mudah. Percayalah anda boleh lakukan. Jangan sia2kan peluang buat duit dengan kuasa Internet. Lihat apa kata Dr Irfan Khairy tentang peluang di Internet dan perlunya kita berkorban wang ringgit untuk timba ilmu.


ik

“MENURUT KAJIAN,  KIRA-KIRA 98% MASYARAKAT TIDAK SANGGUP MENGELUARKAN DUIT UNTUK MEMAJUKAN DIRI, MANAKALA CUMA 2% SANGGUP BERBUAT DEMIKIAN DAN MEREKA ITULAH YANG AKAN BERJAYA.”


Dr Irfan Khairy

Apa yang dimaksudkan Dr Irfan ialah pelaburan untuk menimba ilmu. Jelaslah bahawa ilmu itu ada harganya yang perlu dibayar. Begitu juga dengan ilmu dan kemahiran melaksanakan sistem perniagaan ini secara online. Ada harga yang telah saya bayar untuk mendapatkan ilmu ini dari banyak sumber. Banyak masa yang telah saya laburkan demi menimba ilmu yang khusus tentang bagaimana menjalankan perniagaan secara online. Sekarang jika saya menawarkan diri untuk berkongsi ilmu ini dengan anda semua tanpa mengenakan sebarang bayaran adakah wajar anda menolak? Jika saya katakan bahawa anda akan diajar langkah demi langkah seperti memimpin anak kecil bertatih berjalan adakah anda akan menolak? Jika anda lebih baik dari saya, saya pasti ingin belajar dari anda. Tetapi jika anda perlu dibimbing, saya ada disisi anda menunjuk ajar sehingga anda boleh berjalan sendiri. Tidak cukupkah dengan jaminan ini? Jika anda benar2 inginkan perubahan hidup, sahutlah cabaran ini. Jangan persiakan peluang ini. Jika anda leka, sudah tentu semakin jauh anda akan saya tinggalkan. Ingat peluang bimbingan ini saya tawarkan sementara saya masih ada peruntukan masa. Apabila saya menjadi semakin sibuk, minta maaflah saya terpaksa memberikan perhatian kepada perkara lain yang mungkin menuntut lebih perhatian. Jika anda berhajat mendapatkan bimbingan secara peribadi dari saya, bertindaklah dengan menyertai bisnes ini sekarang.

Sebelum itu pastikan anda sudah muat turun Mp3 percuma berupa preview bisnes yang penuh bertenaga disampaikan oleh Jutawan Abd Manah. Mendengar preview ini seolah2 anda berada dalam program motivasi hebat kelolaan seorang pakar.
Memang benarlah beliau seorang pakar. Pakar Buat Duit!



Anda boleh memilih melakukan
secara sambilan atau sepenuh masa.


Pegawai Kerajaan & Swasta
Selepas lebih 8 jam bergelut dengan tugas pejabat, mampukah anda keluar lagi, jumpa prospek, jumpa rakaniaga sampai larut malam. Perlukah anda buat kerja yang menyiksakan ini jika anda boleh buat duit  dengan cara yang cukup berkesan dan berhasil sambil bersantai di rumah bersama keluarga. Inilah satu2nya peluang untuk golongan pekerja pejabat yang inginkan pendapatan lebih cara smart. Masa istirehat anda tidak perlu dikorbankan. Anda tak perlu keluar malam lagi semata2 untuk memenuhi temujanji yang belum tentu ada hasilnya. Lakukan dari keselesaan rumah anda disamping anak dan isteri tersayang. Anda yakin, anda boleh.

Pemimpin Pertubuhan

Anda juga berpeluang menjana ribuan ringgit dengan hanya menggunakan pengaruh anda dalam berkongsi peluang bisnes ini dengan ahli2 pertubuhan yang anda pimpin. Inilah satu peluang mengumpul dana yang besar untuk memajukan pertubuhan anda. anda pasti dikenang sebagai pemimpin yang berkaliber kerana bijak membawa perubahan dan kemajuan serta mengukuhkan kedudukan kewangan persatuan. Jika anda  boleh mengukuhkan kedudukan kewangan persatuan yang anda pimpin, anda tentunya boleh menjangkakan nasib anda dalam mesyuarat pemilihan  yang akan akan datang. Bukan mudah nak pertahankan jawatan tu.....jadi, kenalah buat duit untuk persatuan. Anda join dulu, yang lain tentu ikut boss, bila masing2 dah buat duit bagus dengan Uptrend, takkan tak mampu menyumbang utuk tabung persatuan..
nanti masing2 berebut2 nak derma.

Pekerja Industri

Jika anda seorang pekerja industri yang terikat dengan kerja shif 12 jam, lakukan ketika off-days selang masa bertukar ke shif baru. Saya biasa kerja kilang, duit dapat boleh tahan, tapi badan pun letih boleh tahan. Kadang2 rasa tak berbaloi jugak mengambilkira masa dan hak anak isteri yang kita rampas, sampai kilang dah jadi rumah no 2. Towkay kilang juga yang kaya raya, kita dapat kayap aje. Silap2 haribulan towkay lari malam, kita tergamam......ayuh marilah buat bisnes ni & nikmati hasil dengan sistem yang tidak pun mengalirkan peluh.

Professional

Jika anda seorang professional yang bekerja atau menjalankan perniagaan sendiri, lakukan pada masa santai pilihan anda sendiri , dihujung minggu contohnya. anda professional, tentunya saya anggap bijak melihat peluang dan nampak yang tersirat disebalik peluang itu. Apa mau sembang banyak?

Surirumah
Jika anda seorang surirumah sepenuh masa, nah! apa lagi pilihan lebih baik yang anda cari? Lihat saja kisah kejayaan jutawan Pn Salina yang pemalu tu....Kalau beliau boleh buat, kenapa tidak anda? Hanya dari keselesaan rumah. Inilah kehebatan sistem UptrendOnline yang sayaperkenalkan.

Pelajar

Jika anda seorang pelajar, lakukannya dari keselesaan bilik di Kolej Kediaman masing2. Rakan2 anda pasti teruja melihat anda hidup bergaya dan berduit walaupun masih belajar. Bukan sedikit contoh pelajar jadi kaya bersama Uptrend. Hinggakan lepas graduate terus tak jadi minta kerja. Mana ada majikan sanggup bayar kalau fresh graduate mintak gaji RM20,000? Dan takkan pula graduan jutawan Uptrend tu nak mintak gaji RM2000 sebulan....apa kelas beb!

CEO
Jika anda seorang CEO, pengaruh anda sudah memadai untuk menarik rakan dan sub-ordinates dengan menawarkan peluang hebat untuk mereka supaya dapat sama2 menikmati kesenangan hidup. Mereka pasti terhutang budi kepada anda selepas mereka melihat hasilnya. Jika anda berpeluang menjana jutaan ringgit dari bisnes ini dengan hanya bermodalkan pengaruh dan sedikit masa dari keselesaan bilik komputer di rumah anda disamping isteri tersayang.....kenapa anda harus abaikan peluang ini.


  Langkah 1
Beli salah satu dari 4 pakej yang ditawarkan iaitu
Bronze, Silver, Gold dan Platinum.



b
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Bronze
VPP + Lumiglow + IBS
Modal = RM532

Kenalkan minima 2 rakan

Potensi Pendapatan Harian: RM684

PotensiPendapatanBulanan: RM20,000




b
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Silver
VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp + IBS

Modal = RM1444

Kenalkan minima 4 rakan

Potensi Pendapatan Harian:  RM2,052

Potensi Pendapatan Bulanan: RM61,560




g
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Gold
VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp +
 X’sotika + HealUp + SBW + IBS

Modal = RM2356

Kenalkan minima 6 rakan

Potensi Pendapatan Harian: RM3,420

Potensi Pendapatan Bulanan RM102,600




p
(Imej untuk tujuan illustrasi sahaja)
Pakej Platinum
VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp
+ X’sotika + HealUp + SBW + Clensup + IBS
Modal = RM3268

Kenalkan minima 8 rakan

Potensi Pendapatan Harian:RM4,788

Potensi Pendapatan Bulanan RM143,640




Kaedah Bayaran Utama

Kini, anda tidak perlu memandu ke bank lagi...
online banking 1

online local banking


Nama Bank: Maybank

Nama Pemegang Akaun: Norsiah Mohd Salleh
     No Akaun:
152031433764


Penting :
Jika anda membuat pembayaran melalui perbankan online, sila isikan
norsiahyusri<at>yahoo.com
(gantikan <at> dengan @ pada ruang
3rd party e-mail address
untuk memudahkan kami membuat pengesahan.
Sila lihat contoh di bawah:

66

pengesahan bayaran

Sila telefon no 019-4748510 untuk mengesahkan bayaran anda.


 Langkah 2

Menaja 2 orang rakaniaga.
Inilah bab yang paling ditakuti dan dibenci oleh setiap  penggiat MLM.
Inilah peringkat paling mencabar yang perlu ditempuhi oleh setiap usahawan Uptrend. Inilah peringkat yang menjadi penentu samada anda akan bergerak jauh ke depan atau mati di pertengahan jalan. Faktor2 pemusnah impian akan menyerang anda dengan hebat pada peringkat ini. Jika anda gagal melepasi tempoh getir 3 bulan diperingkat ini, anda pasti kecundang. Andai anda dapat melepasinya, anda bakal dinobatkan jutawan.
Tetapi dengan sistem UptendOnline anda boleh menarik nafas lega. Orang lain separuh mati berdepan dengan penolakan demi penolakan, anda tenang dan senyum melayani prospek yang datang mencari anda. Situasi yang berbeza samasekali. Kalau dulu kita cari orang, dengan sistem ini, orang cari kita. Kita terbalikkan proses yang susah jadi senang. Keadaan ini hanya boleh dialami dalam sistem UptrendOnline.Kenapa harus risau jika anda mengguna kaedah UptrendOnline ? Bukankah UptrendOnline di cipta untuk menangani masalah besar ini?
Tapi bagaimana sistem ini bekerja? Baiklah saya tunjukkan.

Saya cuma membelanjakan antara 10 sen ke 20 sen bagi menyampaikan maklumat lengkap tentang  bisnes ini kepada setiap seorang prospek di luar sana. Prospek dari "cold market" yang tidak pernah saya kenal pun sebelum ini. Prospek yang mungkin datangnya dari Sabah, Sarawak , Singapore atau Brunei. Kosnya tetap sama saja. Malahan saya kerapkali hanya membelanjakan hanya 10 sen untuk mendapatkan seorang prospek. Bayangkanlah anda dapat menyampaikan penerangan yang panjang lebar dan terperinci tentang bisnes ini. Prospek ini akan saya hidangkan dengan persembahan MP3 preview busines yang di sampaikan oleh seorang jutawan tersohor di Uptrend. Sudah tentulah penyampaiannya jauh lebih baik, jauh lebih powerful berbanding table talk biasa yang dilakukan oleh seorang yang baru dan masih kelabu asap. Disamping itu, laman web ini pula memberikan penjelasan dan penerangan secara bertulis tentang kelebihan2 bisnes ini beserta bukti2 yang kukuh dan tidak mungkin dapat dinafikan. Orang yang rasional tidak akan mempertikai dan memperlekehkan bisnes ini.
Saya boleh memilih untuk berhubung dengan 100 orang prospek sehari. Atau 200 orang sehari, saya yang tentukan. Kos purata 15 sen seorang. Badan tak letih pun, dapat hubungi beratus2 prospek. Macammana buat? Aha..
Buat presentation dari dalam bilik tidur saja. Kalau sehari sampai seratus orang yang mendengar, takkanlah tak ada 20 orang yang serius? Dari 20 yang serius takkanlah tak ada 10 orang yang sign-up. dari 10 yang sign-up takkanlah seorang pun tak ada duit nak bayar jadi bisnes partner? Ini perkiraan untuk satu hari. Kalau satu bulan dah berapa orang masuk? Anda bayangkan. Susah ke kalau sekadar nak cari 2 orang rakan kongsi? Bukankah itu sahaja syarat untuk berjaya ? Ya, cuma 2 orang ! dan setiap rakan kongsi buat proses meniru yang sama. Apa alasan lagi untuk gagal? Kita sudah tidak ada kegagalan lagi, cuma persoalannya, berapa masa yang boleh kita singkatkan untuk capai impian kita.
Anda nak tahu cara macammana sistem promosi guna iklan internet yang saya buat? Sudah tentu boleh, tapi hanya untuk mereka yang nak melaksanakan sahaja. Kalau sekadar suka2 nak tahu sahaja, minta maaf ajelah..... Inilah Rahsia Besar yang akan saya kongsi satu persatu, langkah demi langkah, hanya dengan mereka yang mendaftar jadi rakanniaga bersama Team UIptrendOnline sahaja.
Kalau saya dedahkan secara umum di sini, sudah tak jadi rahsia lagi lah...semua orang akan boleh buat, semua orang akan boleh tiru sebab sistem ini  mudah, simple senang diajar, mudah ditiru. Sebab itu siapa saja yang pakai sistem UptrendOnline tak ada sebab untuk gagal. Kalau gagal juga, itu sebab tak buat cara betul atau tak ikut kaedah yang diajar. Main pandai2 sendiri saja. Ha..jangan marah saya bila kecundang.

Orang susah2 pecahkan otak nak cari cara paling senang buat kerja, Kini cara senang itu sudahpun ada sebagai satu pilihan. Kenapa masih nak pilih cara susah, cara yang memeningkan kepala, cara yang meletihkan. Ikut saja cara UptrendOnline. Panduan mudah langkah demi langkah akan diberi sebaik sahaja anda daftar dan byar sebagai ahli. Sudah tentulah saya tak akan berikan percuma begitu sahaja untuk tatapan umum. Saya hanya berikan kepada mereka yang mahu berusaha memajukan idea ini untuk masa depannya. Jikalau saya berikan percuma untuk semua, sistem pemasaran yang luarbiasa ini tidak akan dimanfaatkan sebaik2nya kerana orang tidak begitu menghargai sesuatu yang diperolehi secara mudah dan percuma.

Jangan mudah merasa hairan dengan kelainan yang dibawa. Masa berubah, pendekatan bisnes juga berubah. Jangan terlalu taksub dengan cara lama semata2 nak mengekalkan tradisi. Jangan takut terima perubahan pendekatan jika ingin merasa nikmat dari perubahan. Kenapa tunggu 3 tahun untuk merasa nikmat kekayaan bersama Uptrend jika itu boleh dilakukan dalam 3 bulan sahaja.
Sahutlah cabaran! Terimalah perubahan! Nikmatilah kelainan! Segala2nya berubah pantas. Kalau kita lambat, kita akan tertinggal. Orang lain jauh ke depan, kita terkapai2 jauh di belakang.


 
mcp


Lihat contoh2 tokoh yang berani membawa kelainan dalam pendekatan perniagaan
mereka dan lihatlah di mana mereka hari ini.


"Untuk bersaing pada hari ini, kita mesti tampilkan kelainan!..."
Datuk Ameer Ali Mydin - Pengarah Urusan Rangkaian Pasaraya MYDIN

"Untuk menang persaingan, idea bisnes kita mestilah
berbeza & lain dari yang lain!...
Dato Tony Fernandez - CEO, Air Asia & Tune Hotels





  Langkah 3

Melatih Downline

Ajar downline untuk lakukan perkara yang sama. Menjalankan proses duplikasi
dengan melakukan langkah 1 hingga 3  kepada ahli-ahli  baru.

Nah, anda boleh menarik nafas lega. Dengan sistem UptrendOnline, proses duplikasi sudah jadi semudah ABC. Semuanya berlaku secara online dengan tahap keberkesanan yang amat tinggi. Kaedah konvensional tidak akan dapat menandinginya. Mampukah anda membimbing secara berkesan dan saksama ke atas 1000 downline secara serentak?

Dengan sistem UptrendOnline anda mampu melakukannya. Anda tidak perlu lagi berpenat lelah Mengajar downline macammana nak buat kerja.
Membuka pusat latihan bertujuan melatih downline.
Menjemput downline ke pusat latihan dan menghantar balek.
Mengajar downline buat table talk dan closing.
Membuat lawatan demi lawatan susulan keatas downline baru untuk memastikan dia tidak "mati" dan pelbagai lagi aktiviti latihan kepada downline dalam rangkaian anda. Aktiviti yang sungguh memenatkan, menghabiskan banyak masa dan menelan belanja yang besar. Bab ini sudah  saya bereskan.

Semuanya beres dengan UptrendOnline. Kalau anda nak dapat faedah yang tak ternilai ini, anda perlulah melakukan sedikit pengorbanan. Daftar dan bayar sebagai ahli Uptrend menerusi laman web UptrendOnline.com mengikut pakej pilihan anda. Anda akan didedahkan dengan segala rahsia kejayaan bisnes Uptrend secara online. Harap maklum, Keistimewaan ini hanya untuk ahli Uptrend yang mendaftar melalui laman web ini sahaja.

Satu Malaysia sudah tahu kehebatan Uptrend Metwork Sdn Bhd menerajui bisnes MLM masakini.
Berjuta2 orang tengah teruja (excited) dengan bisnes ini.
Lebih 250,000 orang sudah melibatkan diri dan menikmati kejayaan masing2.
Anda bila lagi?
Nak tunggu peluang yang lebih baik  datang?
Ada.....mungkin 10 tahun lagi.
Apabila yang terbaik sudah di depan mata, bertangguh bukanlah keputusan yang bijak.

Now or Never !

Perlukah anda ke Training Center jika bahan latihan dan maklumat yang sama boleh dibawa terus ke bilik anda di rumah. Adakah anda suka memilih jalan sukar, hilang banyak masa dan belanja melalui cara conventional, jika anda berpeluang memilih cara mudah, jimat masa dan belanja melalui cara online?

Cuba lihat sebahagian daripada maklumat yang boleh kita dapati  secara Online.
Sila layari laman web milik Jutawan Cikgu Amir www.goldpower2u.com jika anda inginkan bahan rujukan yang amat berfaedah dan tak ternilai.

Untuk  menonton video Jutawan Tersohor Cikgu Amir, klik pada icon YouTube di bawah:
Untuk mendapat kualiti persembahan yang baik tanpa tersekat2, sila klik "Play" dan tekan "Pause". Tunggu sehingga Loading Bar penuh baru resume "Play".


bd


Copyright 2008 UptrendOnline.com. All rights reserved.
Rahsia Buat Duit Online Paling Mudah Pernah Dicipta Khusus Untuk Orang Baru Kenal Internet

n


Apa kata mereka di luar sana....
Klik & Baca Email Original !


JANGAN ULANGI KESILAPAN SAYA,

Bertindak Sekarang !

Saya telah mengambil masa terlalu lama mengkaji dan mengkaji. Saya terlupa hakikat sebenar, saya tidak layak mempertikaikan plan yang sudah digunapakai selama 4 tahun dan telah melahirkan lebih 50 orang jutawan. Nasib baik saya sedar diri walaupun agak terlewat memulakan bisnes ini. Anda terima sajalah hakikat bahawa inilah plan perniagaan terbaik di Malaysia masakini. Pakar2 di Uptrend telah melakukan kajian terperinci dan telah melaburkan jutaan ringgit. Layakkah kita untuk meragui apalagi mempertikaikannya.
Anda tidak perlu faham segala2nya secara detail sebelum bermula kerana proses pembelajaran sebenarnya hanya akan berlaku selepas anda daftar dan mula bergerak. Proses pembelajaran yang berterusan dengan bimbingan pakar2 MLM dari Uptrend dari kalangan pengurusan tertinggi Uptrend dan juga jutawan2 Uptrend yang akan berkongsi tips kejayaan tanpa mengira waktu. Apa lagi yang anda mahu? Jangan sekali2 merasa diri anda hebat kalau sekadar kokok berderai2 tapi hanya mundar-mandir keliling gelanggang. Ayuh ! Mari masuk gelanggang ! Buka peluang untuk diri anda muncul juara !

Anda boleh menjadi pakar dengan melayari sepenuhnya laman web niaga saya tetapi segala maklumat berguna yang anda kumpulkan itu menjadi sia-sia jika anda tidak bertindak dan membuat keputusan sekarang. Ingat, sistem UptrendOnline tidak memerlukan anda mengetahui segala2nya sebelum bermula. Bertangguh bukanlah keputusan yang bijak. Perubahan tidak akan berlaku selagi anda belum bermula. Saya telah membekalkan cukup maklumat penting kepada anda untuk membuat keputusan. Kini segala-galanya terserah kepada anda. Jangan jadi pakar yang pokai.
Jika inginkan perubahan hidup cara UptrendOnline.com, sila buat pilihan pakej di bawah.


Copyright 2008 UptrendOnline.com. All rights reserved.

Jika dengan penerangan panjang lebar beserta bukti2 yang jitu yang dikemukakan ini pun anda masih takut untuk  bertindak, takut untuk membuat keputusan, maka anda patut sedar sendiri bahawa anda sememangnya tidak ada ciri2 seorang usahawan. Jadi anda janganlah bermimpi untuk  merubah kehidupan, mencipta kekayaan, apatah lagi menjadi jutawan. Jika RM 500 pun anda tidak mampu menyediakannya, janganlah menyimpan hasrat menjadi kaya. Kekayaan tidak akan datang tanpa pengorbanan wang ringgit.Kalau benar anda bersikap begitu, anda patut merasa malu pada diri sendiri. Kemudian anda perlu rasa malu dengan orang seperti En Rosli Kassim yang merupakan bekas seorang Pak Guard sahaja. Lihatlah perubahan hidup yang dialaminya hasil keberanian mengatakan Ya! kepada peluang baik yang datang padanya. Tahniah Tuan ! Saya Tabek Springggggggg !!!

bd
En Rosli Kassim
Terima kasih Tuan, kerana membantu membakar semangatku.

Pencapaian begini bukanlah terlalu luarbiasa di Uptrend.
m
Bagaimana perasaan anda jika nama yang tertera di sudut kiri atas itu adalah nama anda?
Jadi apa alasan untuk anda tidak mencuba?

Copyright 2008 UptrendOnline.com. All rights reserved



notice


Klik Imej Untuk  Preview Penuh
stars2u



“MENURUT KAJIAN,  KIRA-KIRA 98% MASYARAKAT TIDAK SANGGUP MENGELUARKAN DUIT UNTUK MEMAJUKAN DIRI, MANAKALA CUMA 2% SANGGUP BERBUAT DEMIKIAN DAN MEREKA ITULAH YANG AKAN BERJAYA.”


Dr Irfan Khairy


Dah Join Belum?
Kalau belum, naik ke atas dan bayar daftar dulu.
Lepas tu  baru tengok Video ni  OK?




Anda sedang berurusan dengan  orang persaorangan, bukannya sistem elektronik yang tiada perasaan.
Marilah kita berbaik2 sangka dalam berurusniaga.  Saya menawarkan peluang dan sedia membimbing 
asalkan anda ada kemahuan untuk belajar bagaimana menjalankan perniagaan ini.
Bukan senang nak senang. Tapi jika takut susah, janganlah harap nak  dapat kesenangan.
Maaf, saya tidak memberi penerangan atau membuat jualan menerusi telefon.

(You are dealing with real person, a living individual)
[ I'm sorry, but no deal over the phone please ]

Please Email me, mhdyusof.abdghoni@gmail.com
or visit me on appointment basis


Disclaimer:
This is a personal member website. It is not the official MLM company website participated by the member.
Real income will depend on continuous efforts by each member. We do not guarantee any income.

Ya Allah, Tunjukkan daku jalan ke puncak.
 

Paparan terbaik adalah dengan menggunakan Internet Explorer 7.0 atau Mozilla Firefox 3.0 dengan resolusi 1064 x 768
uptrend | online | network | rahsia | besar | jutawan | golongan | mana | join | buat | duit | dari | rumah
Copyright 2008 UptrendOnline.com. All rights reserved.